Referenser

Så tacksam för att jag fick vara med på den här underbara resan. Så in i hjärtat glad över att få fokusera på njutning och släppa alla prestationskrav. En helt ny dimension för mig. Tack än en gång Lotta! Du är bäst och varmt lycka till på din fortsatta framgångsresa...

Lena - pensionär , En kurs i njutning

Vilket avslut på dessa veckor! Jag ler hela jag samtidigt som tårarna rinner. Vilka veckor, vad coolt/häftigt det har varit. Jag är lyrisk. TACK Lotta för att jag fick äran att vara med dessa veckor & på återseende

Anette - tonårsmamma , En kurs i njutning

Fantastiska och ibland utmanande 28 dagar har det varit, bejakande och reflekterande på alla sätt. TACK!! för att jag fick vara med som ”premiär lejon” i denna resa av njutning av magnitud sällan skådad, Wohoooooo!!!!! ❤

Sanna - egen företagare , En kurs i njutning

Härliga Lotta. Tack för de här fyra fina veckorna. Jag kommer nog med stor säkerhet i retur vid nästa kurstillfälle. Det är ju inte klokt va bra du är på det här!!

Anna - egen företagare , En kurs i njutning

"Nu känner jag mig mer balanserad än någonsin. Tusen tack för ett professionellt bemötande och utförande. Du är verkligen lyhörd och bra på att läsa av."

Magnus - Tonårspappa , Balansering

"Det är helt fantastiskt!! Jag är lycklig och känner mig hemma i min kropp. Jag stressar inte längre upp mig över småsaker och har en rakare kommunikation med människor omkring mig. Underbart! Tusen tack Lotta."

Louise - Frisör , AuraTransformation™

"Jag hade aldrig kunnat ta dom avgörande beslut och val jag gjort nu, om jag inte hade gjort min Auratransformation. Med fötterna på jorden kan jag nu känna i hjärtat att det jag tänker och väljer är rätt för mig"

Christine - egen företagare , AuraTransformation™

Lotta Sjöberg is a remarkable and compassionate Soul Coach TM. She creates a safe nurturing enivironment for discovering your souls truth. Lottais one of the few select individuals worldwide that i have chosen to personally train in my specialized methods of coaching.

Denise Linn - International Institute of Soul Coaching , Soul Coaching

  Adress

 • Bruksgatan 8 B 2tr
 • 632 20 Eskilstuna
 • Porttelefon: B0007

  Telefontid

 • Mån-Tors 9-10
 • 016 - 13 28 99
 • För bokning och frågor ring under vår telefontid!

  Vid förhinder

 • Vänligen ring senast kl 16 dagen innan. Ej avbokad tid debiteras med 50 %.