Välkommen hit du härligt modiga kvinna❤️

Vill du lära dig att lyssna på vad du & din kropp verkligen längtar efter?

Vill du utvecklas genom att välja njutning istället för att lida?

För vem? För dig +18år kvinna som vill lära dig mer om konsten att utvecklas genom njutning istället för lidande.
Är du redo att välja att njuta av ditt liv som kvinna, precis som du är..här & Nu?
Då är nog ”En kurs i njutning” något för dig!

Du kommer dagligen få ett ”fokus” som inspirerande guidning för dig på din transformerande och njutningsfyllda resa in i kroppen:

* VECKA 1: LUFT / MENTAL
Luft representerar den ”mentala” aspekten. Tankar, visioner, drömmar, frihet, insikt, kunskap, sunt förnuft hör hemma här. Luftens energi är lätt, hög, flyktig och virvlande. Som en lätt ljuvlig vårbris till svindlande stark tornado virvlar tankarna i och runt vår kvinnokropp.

*VECKA 2: VATTEN / KÄNSLA
Elementet vatten står för ditt flöde, känslor, intuition & din förmåga att hålla din balans. Den har kvaliteter alltifrån en mjukt porlande bäck till ett stormande öppet hav.
När vi lär oss njuta av att surfa på de stor vågorna, då kommer vi ha riktigt skoj!

* VECKA 3: ELD / LIVSKRAFT
Elementet Eld representerar din drivkraft, inre glöd, passion, kreativitet, entusiasm, livslust. Eldens element känns livlig, expanderande och varm. Alltifrån som en tunn springa ljus till ett brännande hett inferno. När vi har balans på elden upplever vi livsglädje oavsett ”väderlek”.

* Vecka 4: JORD /KROPP
Elementet Jord representerar ditt uttryck, regler, materia, det fysiska. Jordens elementet känns grundande alltifrån en mjuk sandstrand till betungande bergsklättring. När vi har balans på jordelementet kan vi sätta sunda gränser för oss själva/andra och materialisera det vi önskar i fysisk form.

Detta program hjälper dig i vardagen och kräver varken mycket tid eller prestation. Min intention med programmet är att du ska kunna göra det närsomhelst och varsomhelst. Jag kommer varje dag att uppdatera dagens ”fokus”. Syftet är att öva upp din förmåga att lyssna på din fantastiska kvinnokropp och njuta av ditt liv precis som det är här och nu!

Kom i håg att:
Livet är ingen tävling. Du har en underbar kvinnokropp för att kunna njuta av nuet och livet med alla dina sinnen.

ANMÄLAN:
”En kurs i Njutning” är exklusivt anpassat för kvinnor.
Begränsat antal platser så först till kvarn. Maila för mer information.

Jag ser med stor glädje fram emot att få vara din guide på denna härligt transformerande resa!